Monthly Archives

Voleu veure com va anar la presentació de “Cendra viva” a la llibreria Ona de Barcelona?

Si cliqueu sobre l’enllaç veureu en Jordi Margarit i la Marta Esparza de la “Primera Pedra” de RAC1, parlant de Cendra viva, i descobrireu algun secret de la novel·la…   https://www.youtube.com/watch?v=MrQOjW-rCJ8

Read More...

Jo vull ser política la nit de les eleccions

Ningú no perd! Quin miracle! Tothom guanya! Que corri el xampany!!! I en cas que no obtinguin els resultats que esperaven ―dolents, per dir-ho ras i curt― mai no és culpa seva, sinó que els electors són babaus. I si els treuen més bons del que es pensaven, els resultats, ―però no guanyen, tampoc!― pues…

Read More...

Segons la “Delegación del Gobierno Español” només tinc 30 anys!!!

I no saben prou com els ho agraeixo! Només faig que salts enlaire! Sembla que arran de la manifestació a la Meridiana de Barcelona d’aquest onze de setembre la delegació del “Gobierno español” ha decidit que totes les xifres –com la dels participants que hi van assistir-, a partir d’ara, s’han de dividir per 2,5….

Read More...

Entrevista a “El Temps” sobre “Cendra viva”

A la revista “El Temps” -que com sabeu surt al País Valencià-  d’aquest setembre, hi ha una entrevista que em van fer arran de la publicació de “Cendra viva”. Si en voleu saber una mica més, de la novel·la, aquí teniu la pàgina.

Read More...

Presentació de “Cendra viva” a Vidrà

Si us fa gràcia passar un bon dia a Vidrà us convido a la presentació de “Cendra viva” aquest proper diumenge, dia 13 de setembre, a les 11 del matí a la Casa de la Vila. Després podreu passejar per un dels indrets més bonics del nostre territori! Us hi espero!

Read More...