Moltes gràcies a tots els que em vàreu acompanyar a la presentació de:

“London is London” de Témenos Edicions

I a tots els que no vàreu poder venir però us interessaria comprar el llibre, us vull dir que el podeu trobar a:

LLIBRERIA CAP I CUA

Torrent de l’olla, 99 (a l’alçada de la plaça del Sol) al barri de Gràcia de Barcelona

tel.: 93 415 60 82        capicua_gracia@hotmail.com

Si us queda lluny aquesta llibreria, podeu encarregar-lo a la que tingueu més a prop, naturalment! I si no la tenen la poden demanar a la distribuidora: ODILLIBRES, S.L. (joan@odillibres.com ) o a l’editorial: temenosedicions@gmail.com que ja es cuidaran de que us arribi.

I recordeu el que se’ns diu a la contraportada:

“Som als anys 70, Londres és una ciutat plena de vida i de color on els moviments  socials, els hippies, les llibertats democràtiques, la cultura i la contracultura dibuixen un panorama engrescador, on tothom pot fer-s’hi un lloc.

Barcelona, per altra banda, és una ciutat grisa, fosca i oprimida sota el franquisme on els moviments clandestins, la cultura silenciada i els que pateixen la manca de respecte per als drets humans sobreviuen amb una única esperança: la mort del dictador.

La Bet, una jove barcelonina, viatja a Londres, l’estiu de 1974. Tan bon punt hi aterra, s’adona que vol quedar-s’hi una temporada, malgrat que no disposa de recursos econòmics i corre el risc de no sortir-se-n’hi.

A la capital londinenca descobreix una nova manera d’encarar la vida ―lluny del constrenyiment de casa seva―  que la fa madurar en tots els aspectes: personal, social, cultural i polític. A poc a poc va creixent i va modelant la seva personalitat, tot prenent consciència del que significa viure amb llibertat per prendre les pròpies decisions i assumir-ne les conseqüències.

Alguns dels fets que es relaten en aquesta novel·la ―la qual transcorre a les acaballes de la dictadura franquista―, ens poden sonar força propers i actuals; tal vegada, massa, malauradament…”

 Bona lectura!