Home » Segons la “Delegación del Gobierno Español” només tinc 30 anys!!!

Segons la “Delegación del Gobierno Español” només tinc 30 anys!!!

I no saben prou com els ho agraeixo! Només faig que salts enlaire!

Sembla que arran de la manifestació a la Meridiana de Barcelona d’aquest onze de setembre la delegació del “Gobierno español” ha decidit que totes les xifres –com la dels participants que hi van assistit-, a partir d’ara, s’han de dividir per 2,5. I a mi –mal m’estar el dir-ho— m’han fet un gran favor…

Aquesta tarda mateix, hem anat amb la Mercedites, la meva filla, a comprar roba per renovar-me el vestuari. Fora bruses de color marengo i faldilles negres fins a mitja cama! M’he agenciat uns leggins rosa fúcsia, un top que em deixa el melic a la intempèrie i unes botines de plataforma. Amb 30 anys, puc lluir de tot, oi?

Quan m’han vist els veïns de l’escala fregant els graons amb els auriculars posats, movent els malucs com una possessa i marcant cul i pitrera –I ja em perdonaran el llenguatge- m’han felicitat per la meva recuperada joventut.

I jo també els he felicitat a ells pels seus nous anys, tot i que més d’un s’ha tornat menor d’edat de cop i volta i no podrà votar en les properes eleccions. Però, qui no es vol treure anys de sobre, encara que signifiqui haver de tornar a anar de quatre grapes i emetre sons inintel·ligibles?

I tot i que jo ja fa molt temps que hi vaig, de quatre grapes, i amb la baieta a la mà fregant rajols, ningú no m’havia fet rejovenir tant com aquesta delegació de manaires del Reino que tenim a casa nostra! Doncs, benvinguda la rebaixa, encara que sigui una mentida com una casa de pagès!

I és que el meu Eusebio sempre deia: ”Amb art i engany, es viu mig any; amb engany i art, es viu l’altra meitat”, claro que s’atrapa més aviat a un mentider que a un coix…

Comments are closed.