A mi diguin-me ignoranta, però per què posem el crit al cel un cop els de Vox ha guanyat un grapat d’escons a Andalusia i sembla que n’obtindran uns quants més per tot el territori?

Ara tots els “demòcrates” diuen que no és un partit constitucional i que se’ls ha de fer el buit. Ara, fer-los el buit? Ara, que ja han empastifat, amb tota impunitat, amb les seves proclames cada racó per on s’han mogut lliurament?

En un país on la Falange Española encara es presenta a les eleccions, que les banderes del pollastre campen sense que ningú ho impedeixi, on la salutació feixista i les creus gamades no tenen cap resposta airada per part dels partits “demòcrates”, de què ens queixem? A què juguem?

I ara em diran que no soc políticament correcta per què Déu nos en guard de prohibir res, oi? Però jo em pregunto: no es pot il·legalitzar un partit polític, encara que vagi en contra dels drets humans? Encara que es carregui el que hem aconseguit, de llibertats i drets, amb molt d’esforç? No…? Pues ja ens poden ben calçar!

Sense adonar-nos-en, ens trobarem, altre cop, cantant el “cara el sol” abans d’entrar a classe, deixant-nos violar i apallissar, les dones, per què ja sabem que als mascles els cal desfogar-se i s’expulsaran els immigrants com es va fer segles enrere amb moros i jueus… Ah, i alguna foguera amb llibres, no fos cas que llegíssim massa! I Perpinyà tornarà a fer l’agost passant els “tangos a París” de torn…

Que el meu Eusebio sempre deia: “Quan els lladres han saltat per la finestra, hi posen reixa”, i si no ens espavilem tindrem el No-Do abans de la pel·lícula a totes les sales de cinema… I a mi no em consola que a tot Europa passi el mateix… que els No-Dos poden parlar idiomes!