Fa dies que els diaris que poso al terra per fregar l’escala, els telenotícies de totes les cadenes, els programes de ràdio més variats i, per descomptat, les converses a la plaça, giren al voltant de la cantaire colombiana i l’ex jugador del Barça.

Que en som de babaus tots plegats, Déu meu! Que no ens adonem que els estem fent la propaganda de franc mentre ells fan salts enlaire? Aquest parell que tenen diners per càstig,  és precisament el que volen, que els fem ressò sense haver-se de moure del sofà o de la piscina o de l’spa. Que us penseu que els nostres laments sobre si els nens o la sogra quedaran traumatitzats els afecten? I ca, ho tenen tot orquestrat! Aquí hi sucaran tots: els protagonistes, els nens, el gos i la mare que els va parir a tots! I per a tots, també: «caixa cobri», no en tingueu cap dubte!

I és que el meu Eusebio, al cel sia, ja deia: «uns tenen la fama i els altres carden la llana», i, a que no sabeu qui no només els carda la llana a aquests, sinó que també els teixeix el jersei de coll alt i la bufanda? Doncs, sí, tots nosaltres, que quan ens divorciem no tenim res per repartir-nos, ni ferraris ni rólex, que no tenim ni cotxe, vaja! I som tan burros que perdem el temps engrandint els garatges i els canyells del que no ho necessiten ni, per descomptat, es mereixen ni un minut de la nostra atenció. Per què ens fascina tanta bajanada? Això, ni en el vent del Dylan, no trobo la resposta…