No sé com ho veuen vostès, però no crec que hi hagi prou agents per a poder dur-ho a terme. Saben vostès què significa anar, per tot el territori, des del poble més alt del Pirineu fins al que toca a Castelló, local per local, preguntant on tenen el comptador per poder tallar-los el corrent? I han de fer-ho en un sol dia!

A mi em preocupa molt aquest encàrrec, perquè la meva amiga Cari fa la neteja a l’escola del barri i sempre hi deixa els iogurts i el tetrabrik de llet, a la nevera, i la pobra s’ho trobarà tot passat quan hi torni l’endemà. I m’ha explicat que a l’institut de secundària on treballa la seva filla de conserge també tenen aquest problema, i la direcció ha fet una petició al Museu del Disseny de Barcelona perquè els deixi la nevera de gel que tenen exposada, per poder conservar els aliments que hi ha a la nevera del claustre de professors. El problema és que com que Correus sembla que té ordre d’interceptar totes les cartes que tinguin a veure amb el que vostès ja saben, la petició encara no ha arribat a bon port i potser no hi arribarà….

Claro que el meu Eusebio deia ‹‹val més enginy que força i diners››, i si ens quedem a les fosques i si els carters no reparteixen la correspondència, ben segur que hi haurà qui recuperarà els llums d’oli i els coloms missatgers.